The best of It’s all about dance.nl

It’s all about dance (.nl) is mijn oude blog, mijn eerste ‘kindje’. Nog steeds ben ik er mega trots op en wil ik alle geschreven content niet verloren laten gaan. Vandaar deze blog. Een soort terugblik op de blogjes die ik het beste of meest waardevol vind.

Weet jij er zo ook een te bedenken of ben je nieuw hier?

 

‘Je zal het maar hebben’ is een programma dat je waarschijnlijk wel kent. Een studente benaderde mij om mee te doen aan de versie die zij ging maken voor een schoolopdracht. Met het eindresultaat ben ik zo blij! En het is ook gewoon een hele eer om gevraagd te worden.

Het is niet gek dat mensen fibromyalgie heel moeilijk te begrijpen vinden. Soms zien ze me ergens dansen, maar vervolgens moet ik wel iets afzeggen omdat ik datgene niet lang vol kan houden. Huh? Er zijn goede dagen waarop heel veel kan, en ook slechte waarop eigenlijk helemaal niets kan. Het ene moment ben ik super fit maar het andere moment voel ik me net oma van 83. Een fitgirl versus oma.

Ik hoef nu niet meer iedere dag schema’s te maken om mijn energie en beweging te verdelen, maar op sommige momenten doe ik dat nog wel wekelijks. En die schema’s zijn dan écht een uitkomst! Het helpt mij zo goed dat ik dit jullie niet wil onthouden..

Geschreven met mijn vriendin als inspiratiebron, maar uiteindelijk iets wat altijd op de één of andere manier ook wel bij jezelf terecht komt. Ik heb het idee dat ik door dit tussenjaar iets ‘rustiger’ ben geworden en vaker kan denken: ik zie het wel! In plaats van helemaal gek te worden als iets niet loopt zoals je dat in je gedachten had. Maar of het echt zo is moeten we misschien nog maar even afwachten, en anders kan ik altijd deze blog nog even teruglezen ;)

Heel lang was dit het best gelezen blogje. Misschien door de bekendheid van het programma, misschien door de moeilijke kwestie. Want zou jij liever een zichtbare of onzichtbare handicap/ziekte hebben?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.