Diary #2

Vorige week schreef ik ‘wat een week’, en wat denk je? Deze week was nog drukker! Echt bizar. Maar wel helemaal vol met leuke dingen.

Ik heb lekker veel gewerkt. Wat misschien niet zo leuk klinkt maar volgend jaar ga ik studeren en dan heb ik geen energie meer over om daarnaast te werken. Ieder uurtje wat ik nu dus werk is mooi meegenomen!

En verder nog een dagje zonnen/zwemmen met vriendinnen, een barbecue, een avondje buiten relaxen, een kijkavond voor een kamer in Eindhoven en op zaterdag WiSH. Een festival bij mij in de buurt wat dus hét feestje van het jaar is. Het weer was goed (ja, echt), de muziek was leuk, het was gezellig en ik heb het einde mee kunnen maken. Beter kan haast niet!

IMG_20150705_191406

 

Echt, wat een week. Zó leuk. En op en top zomer(vakantie). Ik sluit de week vanavond wel af total loss op de bank, en niet op de verjaardag van mijn oom zoals gepland was, maar dat neem ik dan maar voor lief.

Was deze week voor jou ook zo leuk?

Een gedachte over “Diary #2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.