5 fijne youtube workouts

Wil je thuis sporten; youtube is een walhalla. Alles is er te vinden. Up tempo, langzaam, kracht, cardio, voor beginner of gevorderde, lenigheid of opwarming. En is het niks voor jou? Hup, naar de volgende.

Ik doe er iedere week zeker wel eentje. Soms dezelfde, soms een nieuwe. Naarmate je zo’n filmpje meedoet gaat het natuurlijk steeds beter. En wanneer je er beter in wordt kan je ook weer zwaardere filmpjes gaan kiezen. Of volg één bepaald persoon en probeer ieder nieuw filmpje uit. Een walhalla, genoeg te kiezen dus!

Om je alvast opgang te helpen heb ik hier een lijstje voor je gemaakt:

 

Abs on fire van Cassey. Ik hou van de filmpjes van Cassey omdat ze bij haar oefeningen vaak een makkelijke en een moeilijke versie heeft. Ze weet je ook lekker op te peppen met haar gekwebbel! Deze video vind ik vrij pittig  (ik kan hem niet 100% meedoen) maar nog steeds erg fijn.

Deze video heet ‘sexy back workout’, iets wat mij dan weer niet echt aantrekt, maar toch is hij héél fijn. Niet zo loei zwaar, gewoon fijn om alles weer even los te krijgen. Bij mij doet dat het goed na een hele middag zitten op het werk bijvoorbeeld.

Schrik niet van de lengte van deze video, ze doen alles in drie ronde’s dus je zou er eventueel ook minder kunnen doen. De bewegingen zijn niet al te moeilijk, genoeg afwisseling en het tempo zou je natuurlijk ook gewoon zelf kunnen bepalen ;) Fijne video om mee te beginnen dus!

Heb je ook zo’n hekel aan crunches? Er zijn gelukkig ook staande buikspieroefeningen! Niet heel intensief, je zou zelf weer het tempo kunnen bepalen en de gewichten weglaten of bijvoorbeeld vervangen door een flesje water.

Zelf heb ik deze nooit gedaan, al wil ik dat nog wel eens gaan doen. Wel even de gordijnen dicht want ik geloof dat het er best gek uit kan zien haha. Het tempo ligt nogal hoog maar de bewegingen zijn niet al te moeilijk. Eentje waar je lekker flink bij kan zweten!

 

2 gedachtes over “5 fijne youtube workouts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.