Diary

Woah, wat een week! Bijkomen van balletweekend, mijn nieuwe site online, werken in de supermarkt, een feestje én weer een dansweekend.. 

Het afgelopen weekend bracht ik dus door in de ruimte die je rechts op de foto ziet.. onze ‘kleedkamer’. Met heavy make up, big hair.. heerlijk! Super gezellig maar o zo vermoeiend, ik kon ook nergens even rustig zitten of liggen. (Vorig weekend ging ik lekker thuis in bed liggen omdat het toch dichtbij was, linksonder) Het dansen ging gelukkig wel helemaal goed, ik ben bij hiphop dan ook iets zekerder van mezelf dan bij ballet!

Vanaf morgen ga ik weer lekker bloggen (genoeg ideeën in mijn notitieboekje) en van het heerlijke weer genieten samen met vriendinnen. Ik heb alweer zin om te gaan sporten maar moet mezelf ook even rust gunnen. Ik heb nu al een paar keer vaker ‘ja’ gezegd op iets dan ik had moeten doen, en heb heel veel geluk gehad dat dat steeds goed heeft uitgepakt ;) Tijd om naar bed te gaan en er morgen tegen de middag pas weer uit te komen. Dat heb ik wel verdiend..

Hoe was jullie week!?

Bye!

Een gedachte over “Diary

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.